Trigas gasmelder

Akoestisch,optisch,gas,rook,CO2 etc

Trigas gasmelder
Trigas gasmelder
Trigas gasmelder
€ 89.95 74.95 *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Ruim op voorraad
Productinformatie

Het TriGas gas alarm detecteert gassen zoals koolmonoxide, butaan- en propaangassen maar ook slaapgassen (bijvoorbeeld narcosegassen). Deze gassen kunnen vrijkomen bij een lekkage of bij het uitbreken van brand. Slaapgassen worden soms gebruikt door overvallers die buit willen maken.

Automatische melding binnen enkele seconden
De Trigas geeft een melding wanneer deze schadelijke gassen vrijkomen. Een akoestisch en optisch alarm gaat binnen enkele seconden af wanneer narcosegassen, koolmonoxide, propaan- butaan- en LPG gassen gedetecteerd worden. Deze gassen zijn onzichtbaar maar schadelijk voor de gezondheid, en kunnen het ademhalen bemoeilijken.

Eenvoudig aansluiten
De melder is eenvoudig aan te sluiten op 12 volt. Installeer de melder niet te hoog boven de grond zodat de gassen gedetecteerd worden voordat deze de neus/mond bereiken. Gassen zijn zwaarder dan lucht en bevinden zich lager bij de grond. Houdt bij de installatie rekening met de afstand tot het fornuis, zodat men ongestoord kan koken zonder dat het alarm afgaat. Aangeraden wordt het alarm binnen een straal van twee meter van de slaapplaats te installeren.


Het TriGas gas alarm reageert niet alleen snel maar heeft ook een hoge reactiegevoeligheid. Wanneer er 95 deeltjes of meer uit een totaal van één miljoen wijzen op gas, gaat het alarm af.
Specificaties

Merk:Vecam
Naam:Veetech TriGas gas alarm
Reageert op:Koolmonoxide
Propaan- en butaangassen
Narcosegassen
LPG
Gevoeligheid:Reageert op 95 delen per miljoen / 95 p.p.m (EEC)
Aansluitspanning:5 tot 14 volt
Stroomverbruik:Standby 100 mA
Alarm modus 180 mA
Volume:80 dB
Bijzonderheden:Afmetingen: Ø 80 mm
Hoogte: 50 mm

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal