Wist u dat....

U hier smakelijk kunt etenWist u dat je naast de kabeltv ook exoten kan ontvangen met de schotel en dat dit ook vaak niets kost!!!!!!

Wist u dat als u een lnb naast een bestaande lnb monteerd dat deze aan de andere kant gemonteerd dient te worden omdat de schotel antenne de signalen weerkaatst.

Wat u natuurlijk wel wist is dat uw internet verbinding via het stopcontact minder storings gevoelig is dan de wifi  verbinding!!!!!

Wat wel vreemd is aan die exoten ! dat wij ze niet kunnen verstaan en dat ze er soms zeer vreemde gewoontes  op na houden.

Wist u dat het reuze leuk is om met zijn tweeën een schotel te plaatsen met deze temperatuur met een kopje thee of een pint en na afloop je te verbazen over de diversiteit van de mensheid die word weergegeven op de  kanalen.

Wist u dat schotelontvangst goedkoper is dan de kabel en dat die zelfde kabel maatschappij zo'n zelfde schotel hebben geplaats voor het ontvangen van die zelfde kanalen.

Wist u dat u met de schotel antenne zelf de baas blijft over wat u wilt zien .

Wist u dat u met eventuele vragen altijd welkom  bij ons bent .De opstelling voor 4 lnb's op een vaste schotel bv de multi focus disk T85